Ľubomír Hudačko Rôzne

Čochvíľa štartuje prešovský Pivný festival: Poznáme tohtoročnú novinku!

Obľúbený Pivný festival v Prešove štartuje už o pár desiatok hodín. Do kultúrneho programu pribudla ďalšia známa kapela. Čo sa stalo tohtoročnou novinkou?

Ilustračný obrázok k článku Čochvíľa štartuje prešovský Pivný festival: Poznáme tohtoročnú novinku!
Zdroj: TASR

Pivný festival a jeho 6. ročník v Prešove klope na dvere. Tento rok sa chystá opäť bohatý program, pričom doň okrem interpretov ako Kristína či Heľenine oči pribudlo ďalšie známe meno. Všetko to vypukne už vo štvrtok 21. júla od 15.00.

Vystúpia aj Aya

Podujatie 28. júla od 21.00 svojimi chytľavými hitmi osvieži aj žilinská legendárna formácia Aya. Okrem toho poznáme aj tohtoročnú novinku. Bude ňou VIP pivná terasa s kapacitou 120 miest, na ktorej si návštevníci budú môcť vychutnať pivo zo sklenených pohárov, ako aj grilované či pečené pivné špeciality. Jednotným platidlom na festivale bude tzv. Pivný toliar, ktorého hodnota je 1,3 eur a ktorým bude možné platiť za všetky nápoje aj jedlá, ponúkané v rámci festivalu.

Akcia ako stvorená pre rodiny s deťmi: Prešovský EkoPark ponúkne zábavu a hry

Viac ako 12 druhov pivných špecialít

Toliare si návštevníci budú môcť zameniť v Zmenárňach, umiestnených hneď pri vstupe do areálu festivalu. Rozloženie pivovarov/dis­tibútorov piva v jednotlivých očíslovaných výčapných stanoch bude vyznačené v Pivnej mape festivalu, ktorá bude k dispozícii v Zmenárňach a ktorá všetkým návštevníkom zjednoduší a urýchli orientáciu na festivale. Tento rok budú okrem hlavnej asfaltovej plochy s výčapnými stanmi, sedením a veľkoplošným pódiom pre návštevníkov festivalu pripravené ďalšie dva veľkoplošné stany na trávnatej ploche.

Chcete niečo zažiť a pritom veľa necestovať? 5 super atrakcií neďaleko Prešova

V rámci festivalovej gastronómie si návštevníci budú môcť vybrať z viac ako 12 druhov pivných špecialít, ktoré sa budú ponúkať v 2 cateringových stanoch, umiestnených na hlavnej ploche pri pódiu a na trávnatej ploche vedľa veľkoplošných stanov. Súčasťou festivalu bude bohatý sprievodný program na veľkoplošnom zastrešenom pódiu v centre areálu.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM