Ľubomír Hudačko Krimi

Čo sa to dialo v Prešove? Na Pavlovičáku až 8 poškodených áut, na Šebastovskej ulici ďalšie!

Vodiči zažili nepríjemné prekvapenie. Na Pavlovičovom námestí podľa polície došlo k poškodeniu až 8 motorových vozidiel. Muži zákona zároveň informovali, že na Ulici Šebastovskej zaznamenali taktiež prípad poškodenia auta.

Ilustračný obrázok k článku Čo sa to dialo v Prešove? Na Pavlovičáku až 8 poškodených áut, na Šebastovskej ulici ďalšie!
Foto: Barbara Dallosová

Na linku 158 v stredu muž z obce Široké oznámil, že došlo k poškodeniu auta v Prešove na Pavlovičovom námestí. „Preverením oznámenia bolo na mieste zistené, že došlo k poškodeniu 8 motorových vozidiel. Na vozidlách boli rozbité, vytrhnuté či iným spôsobom závažne poškodené spätné zrkadlá,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Tá zároveň dodala, že majitelia vzniknutú škodu zatiaľ nevyčíslili a na základe tejto skutočnosti poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci. „Páchateľovi v prípade vypátrania a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok,“ pokračovala hovorkyňa.

K poškodeniu osobného auta podľa polície došlo aj na Ulici Šebastovskej v Prešove. „Tam páchateľ na vozidle značky Škoda Superb vytvoril na celej karosérii ryhy. V tomto prípade majiteľ škodu vyčíslil na sumu 2 000 eur. Túto skutočnosť oznámil na linku 158 samotný majiteľ auta. Aj v tomto prípade poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci,“ uviedla Migaľová.

Polícia žiada prípadných svedkov, ak majú akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k objasneniu uvedených skutkov, aby to oznámili na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na známom telefónnom čísle 158.

Môže vás zaujímať:

Aktuálny rozpis z ministerstva: Ak zbadáte jedno z týchto áut, určite spomaľte!

Dychvyrážajúca udalosť v Prešove: Keď žena uvidela, čo mladík robí v parku, hneď volala políciu!

Po náleze v prešovskom obchoďáku sa policajti rozhodli obrátiť na ľudí: Kto si tam TOTO mohol zabudnúť!?

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM