Ľubomír Hudačko Kultúra

Čo ponúka víkend v Prešove: 10 zaujímavých podujatí na voľné dni v našom meste

Aj v blížiaci sa víkend sú pripravené v Prešove akcie rôzneho druhu. S naším prehľadom sa v nich ľahko zorientujete a potom si stačí už len vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúka víkend v Prešove: 10 zaujímavých podujatí na voľné dni v našom meste
Zdroj: TASR

Piatok 22.5.

Prešovský underground

Príďte sa zabaviť na Indoor Festival v Prešove 22. a 23. mája v Klube Pumpa music club. Čakajú na vás 2 dni plnej zábavy a samozrejme kapely, ktoré vás dostanú. Od 18.00.

Kováči – premiéra

Hra srbského autora Miloša Nikoliča Kováči je absurdnou, miestami trpkou komédiou, ktorá vás zavedie do kováčskej dielne, kdesi v Nemecku. Od 19.00 v Divadle Alexandra Duchnoviča.

Detektor tour 2015

Predstavia sa kapely: 19.00 – otvorenie haly – DJ Sonny Haze, 21.00 – NICEMAN, 21.30 – ROUSI & LENERIK, 22.00 – TRAC & TUMOR + NORBERT RONIN, 22.30 – EKTOR, 00.00 – OUA. Po skončení programu 30 minút set dj RONINOd. Od 19:00 v live to ride – Extreme Sport Hall.

Igor Kmeťo

Pripravte sa na večer plný známych hitov, skvelých grilovaných špecialít, funky hudby, ale hlavne super zábavy. Od 20.00 v Jam Clube.

Walter Schnitzelsson a Papyllon

V Prešove sa bude hrať poriadny rock'n'roll, ktorý vám zahrajú Walter Schnitzelsson a Papyllon. Podujatie je súčasťou série Urban Parties, ktoré sa pravidelne konajú na tých správnych miestach po celom Slovensku. Od 20.30 vo Wave klube.

Cyklišťanka a Braňo Jobus

Cyklistická ľudová hudba Cyklišťanka a Braňo Jobus

  • 15.00 – Floriánova ulica
  • 16.00 – Rusínska ulica
  • 17.00 – Cyklistický chodník ar.g.Svobodu

Neřež a Katka Koščová

Koncert Prešovčanky Katky Koščovej s kapelou Neřež. Tešia sa na vás od 19.00 v Chris­tianii.

Sobota 23.5.

Gonsofus

Gonsofus je medzinárodný hudobný projekt, ktorý vznikol v roku 2007. Lídrom a vokalistom kapely je Sasha Mamaev, ktorý pomocou rôznych nástrojov a “loopovacích” pedálov vytvára vedomý a mnohojazyčný, no najmä tanečný mix reggae, dub, či funku. Od 20.30 v Chris­tianii.

Grilovačka, Guľašovačka

Za akéhokoľvek počasia zavedieme sebe vlastným spôsobom do prevádzky novú terasku kde budeme(te) samozrejme grilovať kto si čo prinesie a kotlíkovať guľášik pre 80 hostí. Od 17.00 v DrinkIn ba­re.

Only house music

V základnej zostave dajú na pľac to najlepšie čo ich očami house music na svetlo sveta priniesla. Gurry & Overhaul_deep phunk house music, Blazey_soulful house music_Tmo & Arnosth_deep and tech house music. Od 22.00 v DrinkIn ba­re.

Čítajte tiež:

Kompletný program Dní mesta Prešov: Už teraz vyberajte, čo určite nevynecháte

Prešov bojuje o titul najkrajšie mesto a má našliapnuté veľmi dobre: Takto sa nám darí!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM