Ľubomír Hudačko Rôzne

Čo našich čitateľov zaujalo najviac? Pozrite si najčítanejšie články celého týždňa

Urobte si rýchly spravodajský prehľad. Prinášame vám články z Prešova, ktoré našich čitateľov počas tohto týždňa zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Čo našich čitateľov zaujalo najviac? Pozrite si najčítanejšie články celého týždňa
Foto: Ľubomír Hudačko

Blokácia ciest

Prešovčania opäť blokovali cesty s cieľom dosiahnuť výstavbu obchvatov v meste. Stalo sa tak v piatok 31. marca. Na našom portáli sme vás ešte predtým informovali o tom, že takýto protest sa v našom meste tento týždeň chystá.

Semafor

Semafor, čo upútal pozornosť viacerých vodičov. Presne taký sme počas tohto týždňa objavili na prešovskej frekventovanej križovatke. Veď si pozrite.

Pracovné miesta

Hľadáte si vo svojom meste prácu? Tento týždeň sme vám priniesli aj špeciálny prehľad šitý pre Prešovčanov. Desiatky pracovných ponúk ste si tak mohli pozrieť na jednom mieste.

Unipo fest

V Prešove sa najväčší študentský festival uskutoční aj tento rok. Unipo fest privíta známe slovenské hudobné mená, príde napríklad aj Majk Spirit.

Šikovný študent

Môžu byť na neho hrdí. Študent prešovskej priemyslovky dosiahol krásny úspech. Martin Sekera sa už tretíkrát stal víťazom Olympiády v nemeckom jazyku. Aj o tom sme písali v posledný marcový týždeň.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM