Ľubomír Hudačko Kultúra

Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Prešovčanov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže náš špeciálny prehľad, ktorý je ako šitý pre Prešovčanov.

Ilustračný obrázok k článku Čo budete robiť počas víkendu? Prehľad ako šitý pre Prešovčanov, ktorý vám hneď dodá inšpiráciu
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

FK Prešov – Slov-Matic

22. januára o 20.00 na Baštovej

Prešovských futsalistov bude v piatok čakať náročný duel. Na domácej pôde privítajú vedúci celok tabuľky, Slov-Matic Bratislava. Šarišania však ťahajú skvelú sériu piatich výhier za sebou. Príďte hráčov podporiť, budete svedkami kvalitného športového zážitku.

Best of Brutal Relax Show

22. januára od 20.00 v Starých časoch

Myslíte si, že ste v kine videli úplne všetko? Že vás už nič neprekvapí? Ani nešokuje? Z tohoto omylu vás vyvedie kolekcia krátkych filmov Best of Brutal Relax Show. Tieto kraťasy z celého sveta sú oproti očakávaným i zažitým konvenciám neošúchanou formou i šokujúcim či nekorektným obsahom.

Kantri Bal

22. januára o 20.00 v Eden Cafe

Na Bardejovskej ulici si budete môcť prísť vychutnať Kantri Bal. Zabávať vás bude legendárna prešovská kapela Mloci. Zaznejú preto notoricky známe hity a núdza nebude ani o vtipné momenty. Už teraz máte istotu, že o zánavu bude postarané, nechajte sa preto pozvať.

Koncert Modré hory, Ceschi, Andy the doorbum

22. januára od 20:30 v Christianii

Modré hory sú v prvom rade fanúšikovia hudby, Ceschi, si ako support so sebou vezie pozoruhodného pesničkára, ktorý počúva na meno Andy The Doorbum. Zaujímavý koncert sa pre vás pripravuje v Christianii a máte sa na čo tešiť.

King Shaolin

22. januára od 21:00 vo Wave Club

New-age popovú kapelu tvoria spevák, gitarista a skladateľ Dominik Štofko, Norbert Neuschl – basgitara a sprievodné vokály, Michal Uličný – bicie nástroje a Michal „Mustafa“ Neffe – gitara, sprievodné vokály. Predkapelou bude Madison Gentleman.

Prague Shorts deťom

23. januára 2016 od 15:00 v Starých časoch

Prague shorts deťom je program pre malých filmových fanúšikov vybraný priamo deťmi. Premietať sa budú hrané i animované krátke filmy z celej Európy, napríklad z Arménska, Francúzska, Nemecka či Talianska. Malí diváci a ich rodičia sa dozvedia, že za okuliare sa netreba hanbiť, ako dobrý kamarát môže byť malý modrý tapír, ako vyzerá zem, kde večne fúka vietor alebo aké pružné sú žirafy.

Tatran Prešov – HKM Šaľa

23. januára od 18.00 v Handball arene

Prvý zápas v roku 2016 v hádzanárskej extralige odohrajú Prešovčania na domácom ihrisku. Súperom im bude HKM Šaľa a favoritom bude hostiteľský tím. Doposiaľ totiž trónia na druhom mieste a preto potrebujú prvé Topoľčany na líderskej pozícii naháňať. Príďte podporiť Tatran Prešov.

Mikro vlnka

24. januára od 15.00 vo Wave klube

Pre vaše ratolesti je pripravené 7. súťažné kolo detského kvízu. Avizovaná téma je tentoraz Estónsko. Oddýchnite si pri pravidelnom detskom balíku zábavy na konci prvého týždňa v roku 2016.

VK MIRAD PU Prešov – Spartak UJS VKP Komárno

24. januára od 16.00 v Športovej hale PU

V skupine víťazov bude na programe duel medzi majstrom z Prešova proti Spartaku Komárno. Šarišania bojujú o návrat na prvú priečku, po prehre s Nitrou tam totiž trónia práve ich konkurenti. Nenechajte si ujsť napínavý duel favoritov na najvyššie priečky.

Príbeh z Tammiru

24. januára od 17.00 v Kine Scala

Príbeh z Tammiru je muzikálová rozprávka pri ktorej deti nezaspia a dospelí sa prebudia. Divadelno-hudobno-tanečné predstavenie na motívy fantasy románu Vladimíra Štefaniča „Kráľovná z Tammiru“, za ktorý získal Cenu Ivana Kraska za debut roka 2009.

Môže vás zaujímať:

Čo zaujímavé sa chystá v Prešove počas januára? 10 podujatí, o ktorých by ste mali vedieť

Len začnete čítať a na mnohých hneď doľahne nostalgia: 5 spôsobov, ako kedysi vedeli tráviť čas deti v Prešove

Kuriozita v Prešove, o ktorej vie zrejme málokto: Tipnite si, koľko ľudí býva na tejto ulici :)

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM