Tlačové správy

Chatári Slovenska, spojme sa. Minerálna voda Budiš prichádza s edíciou Hor sa na chatu

Budiš dlhodobo podporuje aktívny životný štýl. Na pitný režim by sme však mali myslieť aj pri oddychu, napríklad na chate, ktorý sa medzi Slovákmi teší stále čoraz väčšej obľube. A tak Budiš prichádza po hasičskej a futbalovej edícii s novou - Hor sa na chatu, aby podporil chatárstvo u nás.

Ilustračný obrázok k článku Chatári Slovenska, spojme sa. Minerálna voda Budiš prichádza s edíciou Hor sa na chatu
Zdroj: Budiš

Nová limitovaná edícia Hor sa na chatu je určená pre všetkých tých, ktorí
chodia na chatu oddychovať a chcú tak utiecť pred ruchom mesta. Budiš podporuje predovšetkým aktívny oddych, radosť, pohyb a spätosť s našou prírodou. Práve pobyt na chate či chalupe sa nám spája s historkami, priateľmi a zážitkami v prírode, na aké sa nezabúda.

To sa prenieslo aj do etikety novej edície, ktorá zobrazuje čas strávený na chate v podobe dvoch generácií. Či už sú to tí skôr narodení, ktorí vyhľadávajú pobyt v prírode najmä pre božské ticho a popritom záhradkárčia alebo mladí, ktorí sa zabávajú s partiou a užívajú si pohyb na čerstvom vzduchu.

Pitný režim je dôležitý pre všetkých. Vďaka prirodzeným, blahodarne pôsobiacim účinkom získaným priamo v prameni v srdci našej krajiny, prírodná minerálna voda Budiš priaznivo pôsobí na tráviaci a dýchací systém, činnosť obličiek a prispieva i k detoxikácii nášho organizmu.

V edícii Hor sa na chatu nájdete neochutené vody Budiš vo variantoch perlivá, jemne perlivá a tichá v objeme 1,5 litra a perlivá a jemne perlivá v objeme 2 litre.

Zapojte sa teda do chatárskej výzvy a pomôžte tak ukázať, že chaty a chalupy sú tým najkrajším miestom, kde tráviť čas. Alebo sa podeľte o nezabudnuteľné storky z vašej chalupy. Viac na webovej stránke horsanachatu.sk.

(PR)- Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Budiš prichádza s novou edíciou
5
Galéria
Zdroj: Budiš
Zdroj: Budiš
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM