Tlačové správy

Charita v znamení módy aj talentu: Pod Tatrami podajú pomocnú ruku ľuďom v regióne

Do tretice všetko najkrajšie! Hviezdy z veľkého showbizu rozžiaria módnu prehliadku. AquaCity Poprad a Región Vysoké Tatry sa aj tento rok stanú miestom prehliadky krásy, a to nielen fyzickej, ale najmä krásy ducha.

Ilustračný obrázok k článku Charita v znamení módy aj talentu: Pod Tatrami podajú pomocnú ruku ľuďom v regióne
5
Galéria
Zdroj: Aquacity Poprad

V poradí tretí charitatívny módny event, ktorý sa uskutoční 15. decembra 2016 v kongresovej sále AquaCity Poprad, bude patriť exkluzívnej módnej prehliadke Jany Pištejovej a známym tváram šoubiznisu.

„Na tejto prehliadke bude dominovať talent a krása, na podujatí nebudú chýbať známi umelci ako Ondřej Gregor Brzobohatý a iné hviezdy, svet módy budú reprezentovať svetové mená ako Andrea Verešová, Simona Krainová alebo Taťána Gregor Kuchářová. December prinesie do nášho AquaCity skutočný lesk veľkej metropoly,“ približujú atmosféru pripravovaného podujatia.

Dôkazom, že ľuďom v regióne pod Tatrami a v AquaCity Poprad nejde iba o viditeľnú krásu, je význam podujatia. Jeho hlavnou hviezdou bude totižto DOBRÉ SRDCE, ktoré pomôže ďalším ľuďom. Celé vstupné z akcie poputuje do vybraných rodín z regiónu Tatier a Spiša, ktoré sa dostali do ťažkej situácie. Dražba šiat Jany Pištejovej zase pomôže získať finančné prostriedky, ktoré vďaka Nadácii Markíza pomôžu desiatkam ďalších ľudí. „Ľudia, ktorí sú súčasťou Regiónu Tatier a tímu AquaCity Poprad, myslia na tých, ktorí potrebujú pomoc a vedia, ako im podať pomocnú ruku,“ hovorí Richard Pichonský, riaditeľ AquaCity Poprad a podpredseda predstavenstva Oblastnej organizácie cestovného ruchu Regiónu Vysoké Tatry.

"Veľmi nás teší, že už po tretíkrát sa pod Tatrami uskutoční podujatie, ktoré svojou podstatou osloví všetkých ľudí dobrej vôle a naozaj reálne pomôže tam, kde je to najviac potrebné. Zároveň pevne veríme, že aj takýmto spôsobom posilníme vnímanie destinácie nášho regiónu ako lokality, v ktorej žijú, tvoria a pracujú ľudia, ktorým na druhých naozaj záleží,“ dodá Andrea Žigová, výkonná riaditeľka Regiónu Vysoké Tatry.

Vstupenky na charitatívny event sú verejnosti k dispozícii v AquaCity Poprad alebo v internetovom obchode shop.aquacity.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Aquacity Poprad
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM