Ľubomír Hudačko Rôzne

Cestujúci dvíhajú hlavy hore: Na zastávke Železničná stanica máme novinku, FOTO

Na prešovskej zastávke Železničná stanica došlo k vylepšeniu. Cestujúci už po novom dvíhajú hlavy hore, pretože ich oči púta nainštalovaná novinka.

Ilustračný obrázok k článku Cestujúci dvíhajú hlavy hore: Na zastávke Železničná stanica máme novinku, FOTO
5
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Prešovčania si v ostatných dňoch mohli všimnúť elektronickú tabuľu s oznámeniami o príchode najbližších spojov MHD na zastávke Železničná stanica.

Po inštalovaní takejto tabule na Sekčove v rámci zastávky Martina Benku sa zdalo, že ide už o druhú takúto pomôcku pre cestujúcich. Napokon je to však inak. „Zastávková tabuľa bola zo zastávky Martina Benku len premiestnená na zastávku Železničná stanica v smere do centra mesta. Jej skúšobná prevádzka ďalej pokračuje,“ informoval Dopravný podnik.

Ako nám potvrdil riaditeľ Dopravného podniku Peter Janus, v pláne sú aj ďalšie zastávkové tabule. „V spolupráci s mestom Prešov, po zabezpečení financovania, máme záujem informačné tabule inštalovať na najfrekventova­nejších zastávkach MHD v meste,“ uviedol pre náš spravodajský web. Ako to na zastávke Železničná stanica vyzerá si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

V obrazoch: Všimli ste si ju i vy? Na tejto prešovskej zastávke pribudla novinka
5
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM