Ľubomír Hudačko Správy

Cesta, kde si dajte fakt pozor: Tento úsek v Prešove patrí medzi najnehodovejšie v kraji!

Polícia v našom kraji dvakrát ročne vyhodnocuje najnehodovejšie úseky. Jeden z nich je v Prešove a to je dôvod na to, aby sme si tam dávali extra bacha. Pozrite si, ktorá cesta v Prešove patrí medzi najnehodovejšie v kraji!

Ilustračný obrázok k článku Cesta, kde si dajte fakt pozor: Tento úsek v Prešove patrí medzi najnehodovejšie v kraji!
Zdroj: TASR

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove vyhodnocuje najnehodovejšie úseky podľa slov jeho hovorcu Daniela Džobanika dvakrát ročne a to za obdobia 1.4. – 30.9. a 1.10. – 31.3.

My sme tak zaostrili na posledný vyhodnotený polrok: 1. október 2014 až 31. marec 2015. Oproti minulému obdobiu sa tentoraz v zozname najnehodovejších úsekov nášho kraja nachádzajú len dva takéto úseky. Jeden z nich je ale priamo v Prešove a práve tam si je potrebné dávať extra bacha. V tabuľke prinášame prehľad.

Cesta Popis Nehodovosť
Cesta I/18 v intraviláne mesta Prešov, km 686,420 – 687,120 (700m) Nehodový úsek začína v CSS riadenej križovatke cesty I/18 – ul. Levočská s MK V. Clementisa a Obrancov mieru, pokračuje priamym úsekom cez most ponad rieku Torysa, následne cestu križuje železničné priecestie pri OC Kaufland a pokračuje v smere staničenia prieťahom mesta Prešov cez CSS riadenú križovatku cesty I/18 ul. Levočská s MK ul. Janouškova a Okružná, za ktorou úsek končí. 6 dopravných nehôd / 5 ľahko zranených osôb
Cesta I/18 v intraviláne a extraviláne mesta Vranov nad Topľou, km 732,130 – 733,500 (1370 m) Nehodový úsek začína v intraviláne mesta Vranov n/T v križovatke s MK a cestou II/576 k obci Vechec a končí v extraviláne mesta na obchvate (nadjazd) v križovatke s cestou I/15. 6 dopravných nehôd / 2 ťažko a 3 ľahko zranené osoby

Čítajte tiež:

Zelená vlna v Prešove má zelenú: Cieľom je zvýšiť priechodnosť križovatiek v meste!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM