Ľubomír Hudačko Rôzne

Casting na MISS Prešov v obrazoch: Tieto krásky vyrážali dych nielen porote!

Východ republiky a najmä Prešov je na krásne dievčatá zvyknutý. Ak sa však zídu na jednom mieste budúce modelky, opačnému pohlaviu nie je všetko jedno. Bolo tomu tak aj pri 1. castingu súťaže MISS Prešov!

Ilustračný obrázok k článku Casting na MISS Prešov v obrazoch: Tieto krásky vyrážali dych nielen porote!
Zdroj: Dnes24.sk

Porota, v ktorej pôsobil aj muzikant Miroslav Tásler starší (otec bratov Táslerovcov zo skupiny IMT Smile) sa mala na čo dívať. Dievčatá predviedli pózy ako z veľkej knihy, očarili útulný priestor pôsobivým úsmevom a prirodzeným šarmom.

Učiteľka, baletka, fanúšička rely

Pár slov o sebe, póza pre fotografov a žmurknutia na všetky strany. Aj takto vyzeral prvý casting súťaže MISS Prešov, ktorý sa uskutočnil v priestoroch prešovského Amfiteátra.

Exotickým vzhľadom a pózou baletky zaujala Milena Velebírová, súťažiaca Simona Jarkovská pre zmenu prekvapila svojím koníčkom: jazdí rely.

Dievčatá prišli na casting aj z okolia Prešova, z Giraltoviec merala cestu Katarína Pavúková. Pracuje ako učiteľka v materskej škole v Prešove.

Na finále vystúpi Desmod

O tom, že na finále MISS, ktoré sa bude konať 23. augusta si prídu nadšenci prirodzenej krásy na svoje, nie je potrebné pochybovať. Krásu na pódiu naruší iba skupina Desmod, ale pre zmenu poteší priaznivcov hudby. Už teraz je jasné, že výber novej MISS Prešov bude veľmi náročný.

Veď posúďte s nami v našej fotogalérii!

Foto: Jana Bujňáková

Casting na Miss Prešov
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM