Tlačové správy

Byť fit sa oplatí: Doprajte si leto plné aktívneho pohybu vo vode

Už tento víkend (30. – 31. júl) si môžete dať skutočne do tela. Počas Aqua Fit Víkendu v Holidayparku Kováčová si môžete vybrať z viacero športových aktivít, či už na suchu alebo vo vode. Zapojiť sa môže každý, kedykoľvek, netreba sa prihlasovať a za cvičenie sa neplatí nič navyše.

Ilustračný obrázok k článku Byť fit sa oplatí: Doprajte si leto plné aktívneho pohybu vo vode
Zdroj: Holidaypark Kováčová

Možno ste zaregistrovali informácie o letnom fitness programe v Holidayparku a možno ste sa už niektorí aj zapojili. Počas prázdninových mesiacov sa v Holidayparku cvičí každý pondelok a štvrtok fitness tréning vo vonkajšom fit parku v lesoparku (nad bufetom Pod Borovicou). Tento tréning je inštruovaný profesionálnym fitness trénerom Rudom. Mimochodom tento outdoorový fit park môžete smelo využívať kedykoľvek, keď ste v Holidayparku. Fitness program pokračuje v stredy o 11.00 hod. kedy sa cvičí Aqua Zumba s certifikovanou Zumba inštruktorkou Zuzkou a v utorky a piatky o 17.00 si zase zaskáčeme na trampolínkach pod dohľadom profesionálnej jumping inštruktorky Janky.

„Aqua Fit Víkend je skvelý v tom, že v tieto dva dni máte možnosť vyskúšať si všetky tieto cvičenia Možno vás niektoré tak nadchne, že naň budete potom chodiť do Holidayparku pravidelne celé leto. Okrem možnosti cvičenia počas Aqua Fit Víkendu vás samozrejme v Holidayparku čaká voda,ktorá je nie len osviežujúca v týchto teplých dňoch, ale je aj liečivá,“ hovorí Zuzana Jóbová z Holidayparku.

Už tradične počas Aqua Fit Víkendu vystúpia deti zo športovo tanečného klubu F.R.E.S.H. zo Zvolena. Ich akrobatické vystúpenie divákov každý rok ohromí. Tento rok bude vystúpenie rozšírené aj o exhibíciu Kangoo Jumps. Ak neviete, čo to je, nevadí, vyberte sa na Aqua Fit Víkend do Holidayparku Kováčová a zistíte.

„Novinkou je, že každý návštevník si môže pri vstupe do Holidayparku počas víkendu zobrať svoj vlastný Aqua Fit preukaz. Za cvičenie, ktorého sa zúčastní, dostane pečiatku a ak nazbiera tri pečiatky a odovzdá preukaz opäť na pokladni, bude zaradený do žrebovania. Holidaypark si pripravil spolu s partnermi až 16 hodnotných cien, ako napríklad celodenný rodinný vstup do Holidayparku v hodnote 40 € alebo poukazy na nákup oblečenia,“ vysvetľuje lákavú ponuku Zuzana Jóbová.

Aqua Fit Víkend 30. – 31. júla 2016

11.00 Aqua Zumba – vonkajší plavecký bazén 11.30 zápas vo vodnom póle pre deti – horný vonkajší rekreačný bazén 11.45 Fitness Tréning – Fit Park 12.30 Fitness Exhibícia (deti z TŠK F.R.E.S.H) + Kangoo Jumps Exhibícia – nádvorie 13.30 Jumping – nádvorie 14.30 Aqua Zumba – vonkajší plavecký bazén 15.00 zápas vo vodnom póle pre deti – horný vonkajší rekreačný bazén 15.15 Fitness Tréning – Fit Park 16.00 Fitness Exhibícia (deti z TŠK F.R.E.S.H) + Kangoo Jumps Exhibícia – nádvorie 17.00 Jumping – nádvorie

Byť fit sa oplatí: Doprajte si leto plné aktívneho pohybu vo vode
11
Galéria
Zdroj: Holidaypark Kováčová
Zdroj: Holidaypark Kováčová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM