Ľubomír Hudačko Kultúra

Bude z toho ďalší hit? Adam Ďurica nakrúcal nový klip na miestach, ktoré poznajú všetci Prešovčania! VIDEO

Opäť stavil na Prešov, hoci odtiaľ nepochádza. Spevák Adam Ďurica na svoj tretí singel z pripravovaného albumu natočil videoklip s prešovským režisérom Jarisom a práve v Prešove, v ktorom sa mihnú aj tváre mesta. Nechýbajú pouliční umelci ani legendárne Pirôžky.

Ilustračný obrázok k článku Bude z toho ďalší hit? Adam Ďurica nakrúcal nový klip na miestach, ktoré poznajú všetci Prešovčania! VIDEO
Zdroj: TASR

Pieseň vznikla v spolupráci s textárom Vladom Krauszom a producentom Petrom Ďuďom Dudákom z kapely Hex.

„Život je láska-veda, niekedy odpovedá, niekedy len mlčí,“ spieva Adam Ďurica vo svojej novej piesni, ktorá je po hudobnej i obrazovej stránke úplne iná ako jeho predchádzajúce hity Neľutujem a Mandolína. O videoklip, ktorý sa točil v uliciach Prešova, sa postaral Jaroslav Vaľko prezývaný Jaris. V ňom môžeme vidieť spevákových fanúšikov, ale aj známych pouličných umelcov, či legendárne Pirôžky.

„S Jarisom je to vždy zábava, ale zároveň každý jeden deň urobíme aj kus roboty. Natáčanie bolo pre mňa náročné kvôli tomu, že vonku bolo naozaj chladno a ešte k tomu aj mrholilo a ja som už na nakrúcanie išiel s nádchou. Čiže celé dva dni strávené na ulici mi na zdraví moc nepridali, ale za ten výsledok to stálo. Klip vyzerá výborne. Môj obľúbený záber je v kostole,“ pochválil režiséra Adam.

Nová pieseň je už v poradí treťou ochutnávkou z pripravovaného albumu Adama Ďuricu, ktorý má vyjsť v aktuálnom roku.

Informácie redakcii sprostredkoval Marek Kučera

Čítajte tiež:

Fanúšikovia sa dočkali: Prešovčania z IMT Smile vydali nový album, robili ho takmer dva roky

foto: ilustračné

Adam Ďurica točil videoklip v Prešove: Ste v ňom aj vy?
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM