Ľubomír Hudačko Futbal

Bolo 12 minút pred koncom a vtedy to prišlo: Hrať prestali Prešovčania aj ich súper, na štadióne nastalo čosi nečakané

Mali šancu prekvapiť, no na lopatky ich zložil rýchly vyrovnávajúci gól. Futbalisti Tatrana Prešov totiž vyhrávali na pôde favorita z Dunajskej Stredy v osemfinále Slovenského pohára, ale ten stav otočil vo svoj prospech. Navyše, na štadióne došlo aj k nečakanému momentu a narušeniu plynulosti hry.

Ilustračný obrázok k článku Bolo 12 minút pred koncom a vtedy to prišlo: Hrať prestali Prešovčania aj ich súper, na štadióne nastalo čosi nečakané
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Prešov v osemfinále Slovenského pohára vyhrával na pôde Dunajskej Stredy gólom Tubonemiho, ale už o dve minúty bolo vyrovnané.

Do prestávky pritom Tatran odchádzal do šatne ešte za vyrovnaného stavu, no po zmene strán domáci už viedli 2:1. Prešovčania cítili šancu na ďalší zásah, ale plynulosť hry narušila nečakaná situácia na štadióne.

Dvanásť minút pred koncom totiž úplne vypadlo osvetlenie a hra bola prerušená. Napriek tomu sa v tme diváci naďalej zabávali.

Hneď po párminútovej prestávke, Stephens vybojoval priamy kop z dobrej pozície – Horváth využil šikovnú pravačku a zo štandardky vymietol šibenicu prešovskej brány. Skóre tým upravil na 3:1. Prešov bojoval na ihrisku favorita statočne a hoci vyhrával, napokon súperovi podľahol a z pohára vypadol. V zostávajúcich zápasoch jesene sa bude sústrediť na špicu Doxxbetligovej tabuľky v skupine Východ.

Môže vás zaujímať:

Prešovskí hráči dostali v hlavnom meste poriadny debakel: Nakladačka, ktorá siaha až k dvojciferné­mu číslu!

Kuriozita v tíme prešovských hráčov priamo počas zápasu: Do hry musel nastúpiť samotný tréner!

Výsledky Prešovskej Hokejbalovej ligy: Majster prvýkrát prehral, Vranov stále suverénny

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM