Ľubomír Hudačko Futbal

Bol pripravený nosiť lopty: Timotej Múdry (17) namiesto toho hral za áčko Tatrana

Už v mladom veku si pripisuje štarty za seniorský tím Tatrana Prešov. Fortuna ligu okúsil najprv proti Michalovciam, hoci sám rátal iba s podávaním lôpt.

Ilustračný obrázok k článku Bol pripravený nosiť lopty: Timotej Múdry (17) namiesto toho hral za áčko Tatrana
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Len 17-ročný mladík Timotej Múdry prezradil zaujímavú skutočnosť. Pred svojím debutom v seniorskom áčku Tatrana rátal skôr s podávaním lôpt, keďže je najmladší. Namiesto toho nastúpil proti Michalovciam prvýkrát vo Fortuna lige.

Mal nosiť lopty

Okrem toho hneď na to gól v drese juniorky a podľa svojich slov naberá nové skúsenosti a ide o čiastočný výsledok jeho práce. „Bol som pripravený na nosenie lôpt a tréningových pomôcok, keďže som najmladší (smiech). Síce som nastúpil len na šesť minút, no môj prvý ligový štart som si užil a som zaň vďačný. Vnímam to veľmi pozitívne. Aj na tréningoch sa mi spoluhráči snažia pomôcť a povzbudia ma, ak mi niečo nevyjde,“ povedal Múdry pre 1fctatran.sk.

Kategóriu U19 čakajú ešte veľmi dôležité zápasy a preto nie je jasné, či sa Múdry vráti naspäť alebo ostane pri A-mužstve. Faktom však je, že takmer na polhodinu nastúpil aj proti Zlatým Moravciam.

Už po zápase s Michalovcami priznal, že si čítal veľa gratulácií aj od ľudí, ktorých vôbec nepozná. „Cieľom mojej kariéry je stále na sebe pracovať a zlepšovať sa. Mojim snom je hrať futbal vo veľkokluboch a reprezentovať svoju krajinu,“ povedal hráč s ročníkom narodenia 2000.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM