Ľubomír Hudačko Šport

Bojovali, ale na titul to v aktuálnej sezóne nebude: Futsalisti Prešova sú druhí a berú striebro!

Na veľkého favorita nemali! Futsalisti z tímu FK Prešov podľahli Slov-Maticu FOFO Bratislava aj v treťom finálovom dueli a to opäť vysokým rozdielom. Je tak rozhodnuté, že titul ostáva v Bratislave a to už šiestykrát za sebou. Prešovčania však aj tak môžu oslavovať krásne striebro.

Ilustračný obrázok k článku Bojovali, ale na titul to v aktuálnej sezóne nebude: Futsalisti Prešova sú druhí a berú striebro!
Zdroj: Dnes24.sk

Futsalisti Slov-Maticu FOFO Bratislava obhájili v piatok slovenský majstrovský titul. V treťom finále play off SFL zvíťazili v bratislavskej hale Mladosť nad FK Prešov vysoko 10:3 a v sérii hranej na tri víťazstvá triumfovali bez problémov 3:0 na zápasy.

Finálová séria extraligového play off bola jasnou záležitosťou. „Oranjes“ v prvom zápase prevalcovali Prešov na domácej palubovke 12:3, o týždeň v Prešove vyhrali ešte o gólik vyššie 13:3. V treťom zápase bol rozhodnuté už po polčase, ktorý domáci vyhrali 7:1.

Doteraz sa majstrami Slovenska stal dvakrát Incar Nitra, jeden titul získal RCS Košice a desať titulov Slov-Matic FOFO Bratislava.

Slov-Matic FOFO Bratislava – FK Prešov 10:3 (7:1)

  • Góly: Brunovský 3, Drahovský 2, Kyjovský, Rafaj, Mikita, Seidler (z 10 m), Fehérvári – Hernandez, Harčar, Serbin
  • 450 divákov.
  • konečný stav série: 3:0

foto: fb Fk Prešov

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM