Ľubomír Hudačko Krimi

Blízko prešovskej autobusovej stanice došlo k tragédii: Muž aj napriek oživovaniu podľahol zraneniam!

V Prešove sa v piatok ráno stala tragédia. Na Masarykovej ulici pri autobusovej stanici došlo k smrteľnej dopravnej nehode.

Ilustračný obrázok k článku Blízko prešovskej autobusovej stanice došlo k tragédii: Muž aj napriek oživovaniu podľahol zraneniam!
Zdroj: Dnes24.sk

V Prešove došlo k smrteľnému nešťastiu. Na Masarykovej ulici blízko autobusovej stanice tam podľa polície kamión zrazil muža (†84) a ten žiaľ zraneniam podľahol.

„K zrážke došlo v piatok krátko po 5:30 ráno. Muž (†87) z Prešova prechádzal mimo priechodu pre chodcov, zrazil ho český kamión. Na ceste muža oživovali, ale zraneniam podľahol,“ uviedol hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Policajný hovorca zároveň opäť prizvukuje dôležitosť obozretnosti na cestách a najmä na tých, kde priechod pre chodcov nie je vyznačený.

V poslednom období totiž podľa jeho slov polícia hlavne v mestách zaznamenáva neopatrnosť chodcov. „Ide doslova o národný šport u chodcov, prebehovanie cez cestu kade–tade. Výnimkou nie sú ani štvorprúdové cesty s hustou premávkou. Pri takomto náhlom vstupe chodca na vozovku tesne pred idúce vozidlo nemá vodič šancu bezpečne zastaviť vozidlo a dochádza k zbytočným tragédiám. Zvlášť v jesennom počasí, kedy sú klzké cesty a predlžuje sa brzdná dráha,“ varuje na záver Džobanik.

Môže vás zaujímať:

Prešovský policajt neváhal a rozhodol sa pre akciu mimo služby: Počul podozrivé zvuky, toto potom nasledovalo!

Nešťastie na priechode v Prešove: Došlo k zrážke auta so 17-ročnou chodkyňou!

V kraji zahynulo už 36 ľudí, polícia sa rozhodla konať: Opatrenia, s ktorými odteraz musíme rátať!

foto: Tomáš P.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM