Ľubomír Hudačko Hokej

Blíži sa nová sezóna hokejovej ligy aj s PHK Prešov: Poznáme zoznam hráčov, ktorí zaberajú v príprave!

Čo nevidieť budú svoje majstrovské zápasy hrať aj prešovskí hráči v hokejovej prvej lige. Príprava je v plnom prúde a už je známy aj zoznam hráčov, ktorí majú našliapnuté na reprezentovanie mesta na ľade. Avšak pozor, ani jeden korčuliar nemá isté garantované miesto v zostave!

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa nová sezóna hokejovej ligy aj s PHK Prešov: Poznáme zoznam hráčov, ktorí zaberajú v príprave!
Zdroj: Dnes24.sk

Prvý tréning na ľade absolvovali hráči dnes, 6. augusta. Tréneri Vodila a Pekarčík budú mať k dispozícii päť kompletných pätiek, vrátane juniorov. Všetci uvedení hráči sú na skúške, nikto zatiaľ nie je istým hráčom do nového ročníka! Ďalší hokejisti by mali prísť na skúšku v nasledujúcich týždňoch, príchody budú aj z extraligy, keď tímy budú robiť selekciu.

Zoznam hráčov PHK Prešov v príprave:

Brankári: Dominik Riečický (Košice), Imrich Petrík (Humenné), Vladimír Slivka (SR 18)

Obrancovia: Ľuboslav Vartovník (SNV), Michal Roháčik (Humenné), Vladimír Sabol, Ľubomír Chovan (Bardejov), Erik Ivančo, Jakub Guntáš.

Útočníci: Filip Pekarčík (Prievidza), Michal Kivader, Marek Mach (Humenné), Milan Mach (Humenné), Lukáš Potoček (Zelenograd), Ľubomír Baránok (Humenné), Tomáš Stríž (Michalovce), Viliam Knap, Pavol Segľa (Humenné), Ľubomír Caban (Humenné), Marcel Pavlovský, Jozef Tomčák.

Šancu ukázať sa v A-mužstve dostanú títo juniori: Damián Novický, Marko Komloš, Jozef Andrek, Samuel Chalupa, Martin Petroc, Nikolas Polivka, Marko Ferenc.

foto: phk Prešov

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM