Ľubomír Hudačko Rôzne

Blíži sa finále Miss Domaša 2015: V ktorej oblasti sa bude konať a aký atraktívny program nás čaká?

Opäť pôjde o prestíž, krásu a napätie pri vyhlasovní. Kto sa stane novou Miss Domaša sa dozvie verejnosť už o pár dní. V ktorej oblasti sa podujatie bude tento rok konať a aký atraktívny program nás čaká? Rozhodne sa je na čo tešiť, veď posúďte sami...

Ilustračný obrázok k článku Blíži sa finále Miss Domaša 2015: V ktorej oblasti sa bude konať a aký atraktívny program nás čaká?
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk

Kristína, Helena Vondráčková, Rytmus, Heľenine oči Gipsy King Revival a DJ EKG. Zoznam mien, ktoré vystúpia počas finálového večera na Miss Domaša je pestrý a lákavý.

Chystá sa už 15. ročník obľúbeného podujatia, tentoraz bude šou sprevádzať moderátor Štefan Skrúcaný. Rekreačná oblasť Domaša Dobrá tak 18. júla ožije krásou dievčat z rôznych kútov Slovenska. Zaujímavé bude sledovať, či sa opäť víťazkou stane športovkyňa. Predošlé dva ročníky totiž ovládli prvé miesto práve nadšenkyne pohybu; futbalistka a volejbalistka.

Podľa Silvie Fialkovej, víťazke Miss Domaša spred dvoch rokov niečo na tom bude, že dievčatá, ktoré sa venujú športu to majú nielen na Miss o čosi ľahšie. Sama sa venuje futbalu a vlaňajšia víťazka Patrícia Nagyová pre zmenu skúsila volejbal. "Úspechy som dosahovala prevažne v športovej oblasti, keďže som hrávala dlhé roky volejbal za Spišskú Novú Ves. Blesky fotoaparátov, gratulácie, rozhovory, ba dokonca sa so mnou každý chcel fotiť. Z toho som bola dosť v šoku, no v príjemnom,“ uviedla pre médiá Miss Domaša 2014.

Návštevníkov počas finále čaká aj nejeden atraktívny sprievodný program. Tešiť sa môžete na pretláčanie, Zumbu, budete si môcť nechať urobiť účes z 80-tych rokov a tiež aj súťažiť na turnaji v plážovom volejbale. Rekreačná oblasť Dobrá na Domaši opeknie už budúcu sobotu 18. júla.

Čítajte tiež:

V Prešove dekorovali novú MISS stredných škôl: Víťazkou sa stala táto kráska! FOTO+VIDEO

Retrozábery z prešovských kúpalísk: Ako to na nich kedysi vyzeralo a aká móda pri vode vládla?

na foto: minuloročná víťazka Miss Domaša Patrícia Nagyová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM