Ľubomír Hudačko Krimi

Bitka pri bytových blokoch v Prešove: Mladík už ležal na zemi a ešte dostával rany do hlavy!

Pri bytových domoch v Prešove došlo k bitke, ktorú rieši polícia! Podľa mužov zákona na inkriminovanom mieste udieral po požití alkoholu Lukáš (24) z Prešova o tri roky staršieho Michala (27) a to aj po tom, čo ten po prvých úderoch spadol na zem.

Ilustračný obrázok k článku Bitka pri bytových blokoch v Prešove: Mladík už ležal na zemi a ešte dostával rany do hlavy!
Zdroj: Dnes24.sk

Mladý Prešovčan Lukáš (24) mal podľa polície neďaleko bytového bloku na ulici Švábskej v Prešove fyzicky napadnúť Michala (27).

„Obaja muži spolu požívali alkoholické nápoje, no neskôr Lukáš najmenej päťkrát udrel Michala do tváre. Napadnutý muž spadol na zem a ostal tam ležať. Útočník k nemu pristúpil, kľakol si na neho a opakovane ho päsťami udieral do hlavy,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva policajného zboru Prešov začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a súčasne vzniesol obvinenie Lukášovi (24) z Prešova – v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na dva až päť rokov.

Zranenia, ktoré Michal utrpel si podľa predbežnej lekárskej správy vyžiadajú dobu liečenia až tri mesiace. Ide o viaceré zlomeniny lebky a tvárových kostí. „Podozrivý muž bol zadržaný a po vykonaní prvotných procesných úkonov bol po predchádzajúcom súhlase prokurátora prepustený zo zadržania na slobodu,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM