Monika Földešiová Rôzne

Apartmán pre dvoch len na 24-ke + SÚŤAŽ

Stráviť príjemné chvíle s blízkym človekom sú v dnešnom hektickom svete na nezaplatenie. Preto chce Global24 v spolupráci s penziónom NADKA na Hornej Nitre dopriať niekomu z vás relax a pohodu.

Penzión Nadka sa nachádza v Hornonitrianskej kotline, skrytý v tichej atmosfére lesa. Nový a útulný penzión rodinného typu ponúka ubytovanie pre 40 osôb v izbách s kompletným vybavením vrátane riadu, LCD televízora, uterákov a samozrejme aj WiFi pripojenia. Penzión ponúka priestory aj pre firemné akcie. V spoločenskej miestnosti môžete viesť porady, teambuildingy, školenia ale aj stretnutia v priateľskej atmosfére. V penzióne si môžu návštevníci oddýchnuť pri biliarde, zacvičiť si na stacionárnom bicykli alebo zrelaxovať telo v jakuzze, fínskej saune a infrasaune. Na prechádzku sa môžete vybrať do okolitej prírody alebo navštíviť ZOO či zámok.

Jeden z vás má možnosť stráviť 2 noci v apartmáne pre 2 osoby víkend plný oddychu a čistej mysle. Súťažná otázka: V blízkosti akého kúpeľného mestečka sa penzion NADKA nachádza? Odpovede posielajte na „vajayova@glo­bal24.sk“ najneskôr do 11.3.2011. Ne­zabudnite uviesť celé meno, bydlisko a telefónne číslo.

www.nadka.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM