Tlačové správy

Android Roadshow 2014: Vyskúšajte si TOP novinky na vlastnej koži aj v Prešove!

Obľúbená akcia všetkých Android užívateľov opäť zavíta na východ. Po Košiciach sa nadšenci tohto mobilného operačného systému aj tento rok môžu tešiť na čerstvé novinky na trhu. A navyše, vyskúšať si ich exkluzívne len na tejto akcii medzi prvými!

Ilustračný obrázok k článku Android Roadshow 2014: Vyskúšajte si TOP novinky na vlastnej koži aj v Prešove!
Zdroj: Dnes24.sk

Ďalšie stretnutie Android fanúšikov a technologických nadšencov sa opäť blíži. Ak bývate v Prešove alebo jeho okolí, príďte aj vy na ORANGE Android Roadshow 2014 v sobotu 27. spetembra 2014 do Prešova (Park oddychu a kultúry). Okrem zaujímavých aktivít a súťaží si budete môcť vyskúšať a vypočuť prezentácie partnerov akcie. Stále máte možnosť prihlásiť sa na akciu, účasť je zadarmo.

TOP Androidy vo vašich rukách

Tento ročník bude zase o niečo zaujímavejší ako minulé roky.*** „Pripravili sme nové súťaže, oslovili stabilných ale aj nových partnerov. Jedno však ostáva rovnaké. Naživo si budete môcť vyskúšať všetky Android novinky vo svojich rukách,“*** informujú organizátori roadhow.

Medzi TOP novinky budú dozaista patriť slúchadlá a reproduktory Creative, smartfóny a tablety od Sony, Lenovo, Samsung, Google Glass či ďalšie vychytávky. Po prvýkrát sa v Prešove predstavia aj horúce novinky Lenovo Vibe Z2 Pro, Samsung Galaxy Note 4 alebo Sony Xperia Z3 a Xperia Z3 Compact.

Po prvých zastávkach v Košiciach, Žiline a Bratislave sa na vás tešíme už v sobotu 27. septembra 2014 v Prešove v budove Park kultúry a oddychu (PKO). Akcia potrvá od 10:00 do približne 15:00 hod.

Registrácia zadarmo

Ak vás zaujímajú technologické novinky, chcete vidieť a vyskúšať si naživo to najlepšie, čo výrobcovia s Androidom priniesli pre tento rok, určite príďte na Android Roadshow 2014. Registrácia a aj vstup na akciu je stále ZADARMO. Prihláste sa na stránke AndroidRoadshow­.sk.

Navyše môžete na Android Roadshow vyhrať exkluzívne ceny: Sony Xperia Z1 Compact a 10× navigácia Sygic. A to nie je všetko! Vyhrať môžete aj Auto roka 2014 – nový Peugeot 308 na víkend s plnou nádržou!

http://www.androidroadshow.sk/

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM