Ivana Herková Rôzne

Alexandrovci zavítajú do Prešova 29.mája! Súťaž a vyhraj!

Fenomenálny ruský armádny súbor Alexandrovci si už v minulosti získal srdcia desaťtisícov Čechov a Slovákov. Na svoj úspech u nás chcú opäť nadviazať ďalším vystúpením.

Richard Müller, Katka Knechtová, Rytmus či Jožo Ráž, s týmito stálicami hudobnej scény sa predstavili pred dvomi rokmi. Exkluzívnym hosťom tento rok bude Bára Basiková, ktorá nebude chýbať ani na koncerte v Prešove už koncom mája!

S Alexandrovcami príde aj vynikajúci sólista Vadim Ananev, známy ako „Majster Kalinka“, ktorý mal v máji 2011 v Prahe sólový koncert. Ananevovi tlieskala postojačky plná sála Kongresového centra Praha. Jeho legendárna „Kalinka“ nebude chýbať ani tentokrát Repertoár súboru už dávno netvoria len ruské národné piesne (Kaťuša, Kalinka či Smugljanka), ktoré všetci veľmi dobre poznáme, ale zasahuje do všetkých hudobných žánrov od klasiky, cez jazz, rock až po modernú hudbu. Pre súčasné turné pripravili Alexandrovci program, ktorý spája osvedčenú klasiku a celkom nové piesne v ich repertoári. Tešiť sa môžeme aj na ich úchvatné tanečné výkony s jedinečnými choreografiami.

Predpredaj vstupeniek prebieha exkluzívne v sieti TICKET ART na www.ticket-art.sk. Viac informácií o celom turné nájdete na www.alexandrovci.info.

**Získajte CD Vadima Ananeva, sólistu Alexandrovcov, stačí ak nám napíšete kto bude hosťom Alexandrovcov na ich koncerte v Prešove?

  1. Jožo Ráž
  2. Martin Chordúr
  3. Bára Basiková

Správne odpovede môžete posielať do 14. marca 2012 na mail herkova@global24.sk. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 3, ktorých odmeníme CD-čkom Vadima Ananeva.**

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM