Ľubomír Hudačko Futbal

Aký otec, taký syn: Brankárska nádej futbalového Tatrana prestúpila o ligu vyššie!

Nestáva sa často, aby jeden z najuznávanejších slovenských klubov vyberal posily z II. ligy. Trnavský Spartak však siahol po mladej rybe priamo do Prešova, ktorý účinkuje v tejto súťaži a to po zápase s andelmi z roku 2013. Červenočírny dres si oblečie Adam Jakubech, syn bývalého brankára Tatrana!

Ilustračný obrázok k článku Aký otec, taký syn: Brankárska nádej futbalového Tatrana prestúpila o ligu vyššie!
Zdroj: Dnes24.sk

Aj jeho otec chytával v Tatrane Prešov a zažil slávnu polovicu 90. rokov, keď zelenobieli účinkovali v pohári UEFA. Jeho syn Adam Jakubech vlohy zdedil a dokonca pokračuje v jeho šľapajách. Jakubech starší totiž tiež chytával aj za Trnavu.

Mladý Adam teda tkisto čelí strelám súpera pri bránkovej čiare. Už to však nebude na východe, z II. ligy postúpil o level vyššie. Vybrala si ho Trnava!

„„Stavili sme na investíciu pre budúcnosť. Adam je reprezentant do osemnásť rokov, ukazuje sa ako veľký prísľub a sme presvedčení, že ešte bude napredovať. Na svoj mladý vek má odchytaných už aj veľa zápasov v druhej najvyššej súťaži. Dúfame, že sa presadí, máme na neho dobré referencie aj od trénerov súperov Prešova ako i reprezentačného kouča národnej osemnástky Milana Malatinského. Spoliehame sa, že potvrdí nádeje, ktoré do neho vkladáme,“ povedal generálny manažér Spartaka Dušan Keketi,“ zakončil pre web Trnavy Dušan Keketi.

Nebolo by však prekvapením, ak by sa fanúšikovia zelenobielych pýtali, prečo sa mladý odchovanec opäť poberá za lepším. Veď vedenie klubu nedávno striktne deklarovalo, že rozpredaj hráčov nie je v pláne.

foto: 1fctatran

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM