Ľubomír Hudačko Kultúra

Ako budete tráviť víkend v Prešove? Šikovný ťahák vám na povie PREHĽAD akcií, kam vyraziť za zábavou

Aj v blížiaci sa víkend sú pripravené v Prešove akcie rôzneho druhu. S naším prehľadom sa v nich ľahko zorientujete a potom si stačí už len vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Ako budete tráviť víkend v Prešove? Šikovný ťahák vám na povie PREHĽAD akcií, kam vyraziť za zábavou
Zdroj: TASR

Piatok 26.6..

Bonsai PKO Exhibition 2015

I. ročník medzinárodnej výstavy bonsajov a suiseki je v prešovskom PKO až do nedele

Letná tanečná párty

Čaká na Vás skvelá hudba spoločenských aj latinsko-amerických tancov, tanečný parket, animácie, tanečné vystúpenia profesionálov, welcome drink, milé pohostenie. V podniku Staré časy od 19.00.

Koncert Wandererove segry&TomFrom

Koncert dvoch kapiel v podniku U Greka na Švábskej ulici v Prešove. Od 19.00.

Ľuboš Beňa a Peter Bonzo Radványi

Duo, čo znie ako celá kapela. Ľuboš Beňa a Peter Bonzo Radványi predvedú koncert ako duo, ale znieť budú ako celá kapela. Vstup: 2,5 eur.

BB country bál

Letný BB Countrybá v záhrade areálu reštaurácie Cafe Restaurant Eden. Tombola, jedlo pitie a dobrá hudba k dispozícii. Účinkujú: BB Country, DJ ING, Witches. Vstupné sú 4 eurá a začiatok stavenovný na 20.00.

Ján Jendrichovský koncert

V Starom dobrom Mexiku v Prešove sa večer môžete tešiť na koncert Jána Jendrichovského.

Zverina ženy víno rap tour

Turné k novému, 4.albumu, ktorý vychádza tento mesiac. Príď si vypočuť ako znie Zverina v roku 2015. Od 21.00 vo Wave klube.

Sobota 27.6.

Breathe Music Festival

Hlavnou myšlienkou Breathe Music Festivalu, je dotiahnuť elektronickú hudbu z klubov do prírody a dať možnosť (nielen) mladým (a nielen) Prešovčanom spojiť príjemné s užitočným a okrem oddychu a zábavy. Vodná nádrž na Sigorde od 16.00.

Nedeľa 28.6.

Krajské múzeum Prešov

Nechajte sa pozvať na záver týždňa do múzea. Rákociho palác na Hlavná 86 očakáva vašu prítomnosť s výstavou, akú neuvidíte každý deň.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM