Ľubomír Hudačko Správy

Aké budú silvestrovské oslavy v Prešove? Hlavný ťahák aj ohňostroj nechýba ani tento rok!

V minulom roku si mesto Prešov pre svojich obyvateľov pripravilo silvestrovský program a dlhotrvajúci ohňostroj, ktorý musel uchvátiť aj skôr narodených. Aj tento rok sa Prešovčania môžu tešiť na zaujímavý program. Polnočné oslavy opäť okorení ohnivé nebeské divadlo.

Ilustračný obrázok k článku Aké budú silvestrovské oslavy v Prešove? Hlavný ťahák aj ohňostroj nechýba ani tento rok!
Foto: Rastislav Búgel

Posledné roky sa radnice v mestách po celom Slovensku snažia skresať náklady na minimum. Preto býva v množstve miest oslava Nového roka bez slávnostného ohňostroja. V Prešove to však neplatí a tak sa aj tento rok môžeme tešiť na poriadnu oslavu príchodu roku 2014. Novoročné oslavy začnú už v utorok o 21. hodine a trvať by mali až do 2. hodiny druhého dňa.

Celkové náklady na tohtoročného Silvestra sa odhadujú na 8500 eur.

Ako sme sa dozvedeli od hovorkyňe radnice Veroniky Kmetóny-Gazdovej, program na Silvestra sa v týchto dňoch už kompletizuje: „Zatiaľ však ešte nie sú vyčíslené finančné náklady, ani potvrdení všetci účinkujúci, súčasťou tohtoročných osláv vítania Nového roka v Prešove však bude vystúpenie prešovských kapiel a interpretov pred ľudovou bankou v centre mesta,“ povedala.

Hlavným ťahákom podľa hovorkyne budú budú tento rok Helenine oči. O polnoci budeme vítať Nový rok 2014 tradične, v sprievode silvestrovského ohňostroja: „Celkové náklady na minuloročného Silvestra boli približne 8000 eur,“ dodala Kmetóny-Gazdová.

Helenine oči - Celebrita
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM