Ľubomír Hudačko Kultúra

Ak ste tomu neverili, opak je pravdou: Čo ohlásili na facebooku Prešovčania z Chiki Liki Tu-A?

Ak ste tomu už ani neverili, mýlili ste sa :) Nemožné sa pomaly stane skutočnosťou. Hudobníci z prešovskej kapely Chiki Liki Tu-A potešili v novom roku zbrusu čerstvou informáciou. Toto oznámili na svojej sociálnej sieti!

Ilustračný obrázok k článku Ak ste tomu neverili, opak je pravdou: Čo ohlásili na facebooku Prešovčania z Chiki Liki Tu-A?
Zdroj: Dnes24.sk

Známa prešovská hudobná skupina oznámiila na sociálnej siete dátum vydania nového albumu! Stane sa tak po desiatich rokoch…

Nový album Chiki Liki Tu-A vyjde 2.marca 2015. Touto potešiteľnou správou začali nový rok Prešovčania z legendárnej kapely. Predzvesťou novej nahrávky bol vlani aj čerstvý klip k skladbe Prezident. Ten kapela vydala na jar, odvtedy hudobníci hlavne koncertovali. Ako však vyšlo najavo, predsa len pripravili aj nový materiál a fanúšikovia sa majú na čo tešiť už 2. marca. Už pri tejto príležitosti sa objavila v tlačovej správe táto informácia: "Nový album je vo vysokom štádiu tehotenstva,“ hlásili hudobníci z Prešova.

Čakanie na nový album Chiki Liki Tu-A pripomínalo európsku verziu čakania na nový album Guns´n´Roses. Na nástupcu zatiaľ poslednej platne Dvojkilometrový jeleň, ktorý vyšiel v roku 2005, sa vypytovali nielen fanúšikovia, ale aj novinári a hudobná obec. Skupina v zložení Martin Višňovský, Ľubo Petruška a Tomáš Višňovský odpovedala na túto otázku zakaždým tajomne.

Pýtate sa, čo robila kapela za ten čas? Výdatne koncertovala nielen po slovenských kluboch a festivaloch, ale aj v zahraničí. Aj preto mohla v marci 2013 odohrať koncert s magickým číslom 1000, predstaviť sa v 15 krajinách a viac ako 230 mestách.

foto: ilustračné

text: Edo Kopček

Chiki Liki Tu-A vydajú nový album: Stane sa tak v tento deň!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM