Kultúra

5 podujatí v Prešove, ktoré odporúčame cez víkend zažiť

Hurá, je tu opäť víkend. Spríjemnite si ho aj vy. Vybrali sme pre vás päť podujatí, ktoré odporúčame zažiť v našom meste a okolí.

Ilustračný obrázok k článku 5 podujatí v Prešove, ktoré odporúčame cez víkend zažiť
Zdroj: Dnes24.sk

Nevesta hviezd

8. júla 11:00 – 12:00 Hvezdáreň a planetárium

Astronomická rozprávka pod umelou hviezdnou oblohou spracovaná na motívy klasického laponského mýtu. Vhodná pre najmenších školákov.

Reštart v Ekoparku

8. júla 13:00 – 18:00 Ekopark

Príď sa zabaviť a reštartovať telo a myseľ. Podujatie pre malých aj veľkých. Čakajú na Vás skákacie hrady, zdravá výživa, jazda na poníkoch, kŕmenie zvierat s prehliadkou Ekoparku a iné.

Plážová hádzaná 95

8. a 9. júla Letné kúpalisko Sídlisko III

Tradičný medzinárodný turnaj v plážovej hádzanej a 4. ročník memoriálu Vincenta Lafka, ktorý sa uskutoční 8.- 9. júla na letnom kúpalisku Sídliska III. v Prešove. Zúčastní sa ho tucet družstiev, ktoré budú súťažiť nielen o víťazstvo, ale aj o rôzne ceny – najlepší brankár a hráč, najstarší a najmladší hráč, atď.

Objavovanie Prešova

8. júla 10:00 – 13:00 Mestské informačné centrum
9. júla 14.00 – 16.00 Mestské informačné centrum

Pozývame všetkých milovníkov histórie, obzvlášť histórie mesta Prešov na cyklus stretnutí s názvom Objavovanie Prešova. Témou tohto objavovania bude Eugen Bárkány a prvé židovské múzeum.

Tour de Prešov

8. júla 16:00 – 9. júla 18:00 Hlavná

Už 3. ročník medzinárodného cyklomaratónu Tour de Prešov oficiálne začne 8.7.2017 o 16:00 na poslednom existujúcom velodróme na Slovensku. Tradícia cyklistiky v Prešove je naozaj bohatá, čo potvrdzuje aj stúpajúci trend záujmu o tento šport v Prešove a na Slovensku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM