Tlačové správy

4ka pokračuje v Odboji za lacné volania a dáta: V predajniach modrého operátora vypustila balóny s jasným odkazom

Štvrtý mobilný operátor pokračuje vo svojej kampani s cieľom prinútiť hráčov na slovenskom telekomunikačnom trhu, aby prispôsobili svoje ceny a služby predovšetkým potrebám zákazníkov. 4ka dnes ďalšou originálnou aktivitou prekvapila zamestnancov a zákazníkov niekoľkých predajní modrého operátora.

Ilustračný obrázok k článku 4ka pokračuje v Odboji za lacné volania a dáta: V predajniach modrého operátora vypustila balóny s jasným odkazom
Zdroj: Dnes24.sk

4ka „podpichla“ ďalšieho konkurenta. Kuriéri dnes vošli do predajní modrého operátora vo viacerých nákupných centrách a priamo v nich vypustili balóny, ktoré na sebe okrem loga 4ky, niesli aj výstižný odkaz: So službou Moja 4ka platí jednotná cena 4 centy za 1 minútu, 1 SMS alebo 1 MB dát na Slovensku a v celej Európskej únii, kým v O2 so službou O2 Fér je minúta až za 13 centov len v rámci SR a ČR.

„Už druhýkrát touto formou poukazujeme na štyri zlá, ktoré podľa našich zistení trápia zákazníkov mobilných operátorov: viazanosť, skryté podmienky, obmedzená platnosť cien a výhodné podmienky len pre niektorých. Zdanlivo výhodné ponuky a ceny sú často nafúknuté viac, než naše balóny. A na pohľad férové podmienky pre zákazníka sú v skutočnosti až tak vysoko a vzdialené, že na ne dosiahnete ťažšie, ako na balóny pod stropom. Preto všetkých operátorov aj ich zákazníkov opäť vyzývame, aby vypustili vzduch z telefónnych účtov a pridali sa k odboju za lacné volania a dáta,“ povedal riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Pred týždňom 4ka zorganizovala akciu s podobným posolstvom, keď symbolicky zavesila na hák šibenice na jednej z najrušnejších bratislavských križovatiek spomínané štyri najväčšie zlá, ktoré podľa jej zistení trápia väčšinu zákazníkov mobilných operátorov. Okrem toho pripojila aj výzvu k Odboju za lacné volania a dáta.

Pripájame plné znenie výzvy:

Pridajte sa k odboju za lacné volania a dáta!

Stačilo! Toto sú štyri najväčšie zlá, ktoré podľa našich zistení trápia väčšinu zákazníkov mobilných operátorov:

  1. Viazanosť: Najlepšie na dva roky, a ak sa nedá, tak aspoň na rok.
  2. Skryté podmienky: Je to ako prekážkový beh – zvládnete ho len s vypätím síl.
  3. Obmedzená platnosť cien: Raz príde deň, keď budete platiť viac.
  4. Výhodné podmienky len pre niektorých: Prečo majú noví zákazníci väčšie výhody ako tí starí?

Keď sme na jeseň minulého roku predstavili náš produkt Moja 4ka, od začiatku sme tvrdili, že na Slovensku sa dá volať, posielať SMS správy a dátovať výhodnejšie a hlavne bez hákov. Prišli sme s jednotnou, zrozumiteľnou a výhodnou cenou – 4 centy za minútu volania, SMS a MB dát doma i v celej EÚ. Zároveň sme zaviedli nový a lepší štandard v rýchlom pripojení na internet v mobile – správna cena je od októbra 2015 jedno euro za 1 GIGA v rýchlej 4G sieti.

Čo však urobili za päť mesiacov iní operátori? Prišli s produktami, ktoré len naoko znižujú ceny, aby sa nepovedalo, že nič nerobia. Namiesto toho, aby svojim zákazníkom dorovnali to, čo ponúkame my, dávajú len pozlátko výhod, ktoré platia pár mesiacov, vyťahujú ľuďom z vreciek tu 5, tam 10 EUR a bez toho výhodnejšiu cenu nedajú. Kúpiť si to môžete často neviem kde, len nie na pobočkách operátorov a ak náhodou áno, tak vás budú prehovárať, aby ste sa zaviazali k niečomu inému… Skrátka: ZLOBA!

Preto vyhlasujeme:

  1. Naša ponuka – 4 centy za minútu, SMS či 1 MB dát platí bez akejkoľvek viazanosti doma i v celej EÚ.
  2. Žiadne skryté podmienky. 4 centy a basta!
  3. Naša ponuka minúty volania, SMS či MB dát za 4 centy s Moja 4ka je časovo neobmedzená, platí aj po 15. máji, aj v júni, v auguste a aj po celý zvyšok roka.
  4. Je jedno, odkiaľ prichádzate a ako dlho ste našim zákazníkom. U nás majú všetci rovnako výhodné ceny.

Týmto vyzývame aj ostatných operátorov a prosíme aj ich zákazníkov, aby sa k nám pridali: zaveste aj vy zlobu na hák a pridajte sa k nám s cieľom skutočne zlacniť hlasové a najmä dátové služby. V našom odboji budeme pokračovať aj naďalej, kým všetka zloba v telekomunikačnom biznise nezmizne.

Vaši Štvorkári

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: 4ka

4ka: vypustenie balónov
1
Galéria
4ka: vypustenie balónov
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM