Ľubomír Hudačko Rôzne Rôzne

10 otázok o prešovskej MHD: Schválne sa presvedčte, či na ne poznáte tie správne odpovede...

Vyznáte sa v prešovskej MHD? Dokázali by ste sa zorientovať v našom meste, ak by ste sa museli spoľahnúť na cestovanie verejnou dopravou? Skúste to v našom kvíze.

Ilustračný obrázok k článku 10 otázok o prešovskej MHD: Schválne sa presvedčte, či na ne poznáte tie správne odpovede...
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Po našom meste sa dá presúvať rôzne. Autom, na bicykli, peši… Prešovčania však stále aktívne využívajú aj služby mestskej hromadnej dopravy, ktorej linky jazdia po celom meste. Patríte tiež medzi nich? Trúfnite si na 10 otázok týkajúcich sa práve prešovskej MHD.

Ku každej otázke máte tri možnosti, správna je vždy len jedna. Avšak pozor, na odpoveď na každú otázku máte len 30 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne.

Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vaším priateľom. Neváhajte a zistite, ako ste na tom :)

Hrajte tu: Ako dobre poznáte MHD v Prešove?

Otestujte sa aj v iných oblastiach! Overte si, či poznáte dominantu nášho mesta, prešovských športovcov, známe osobnosti z nášho regiónu, notoricky známe fakty o Prešove, alebo či máte prehľad v letných prázdninových atrakciách nášho regiónu.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM